FÅ JERES EGET SKRÆDDERSYET TALKSHOW

FÅ JERES EGET SKRÆDDERSYEDE TALKSHOW

Giv medarbejderne og budskaberne den opmærksomhed de fortjener

Inspireret af de traditionsrige amerikanske Late Night Talkshows, giver THE COMPANY SHOW et nyt og anderledes bud på, hvordan I kan få Jeres budskab leveret på en måde, så alle på en og samme gang føler sig både oplyst og godt underholdt.


Den oplagte vært Anders Mundelin, binder showet, indslag og samtaler sammen, mens kapelmesteren sætter takten for den gode stemning. Et stemnings- og atmosfærefuldt studie indrammer oplevensen, og suppleres af en levende produktion med præsentationer og live-kamera på storskærm etc.

Væk med klassiske power points og kedelige grafer. Med The Company Show går budskaberne rent ind. En dag på jobbet hvor oplevelse og faglighed smelter sammen.


Skal du bruge flere argumenter?

NYSGERRIG?

Hør mere om hvordan The Company Show kan skabe de perfekte rammer om jeres næste arrangement.

FRA GENERISK TIL UNIKT

Fra generisk til unikt

Årsmøder, Kick-off arrangementer, salgsmøder og den slags - de er stort set altid kedelige. PowerPoint slides og tørre talere. Lad os nu bare indrømme, at det er sådan, det er.

Hvad sker der mentalt, når vi småkeder os? Vores tanker går lidt på langfart, og dermed hører vi ikke efter. Vi begejstres ikke - vi udfordres ikke.

I bedste fald er de mest huskede elementer fra sådan en dag eller aften, da Lise fra bogholderiet tabte kagen på gulvet - eller at frokosten faktisk var god. Men budskabet? Det er hurtigt glemt.

Hvad handler det om

Inspirationen kommer helt ærligt fra de amerikanske "Late Night Shows", som i store træk er skåret over den samme model. Og det er en model, der har gjort dem elskede og seværdige overalt på kloden.

Vi tænkte: "Kan en god vært og det rette setup gøre en husmor fra Arkansas, der kan strikke hurtigt, interessant nok til at få en hel nation til at se og lytte med, må selv en gennemgang af et årsregnskab kunne gøres medrivende".

Det viste sig, at det kunne det!

En kæmpe succes

Nu har vi afviklet en række af dem, og med klædelig nordjysk underdrivelse: Det er gået helt fantastisk!

Når tilhørerne er kommet sig over den første overraskelse over, at det normalt så kedelige årsmøde nu pludselig har en kapelmester (Ja, den er god nok!) og en vært, der bringer det bedste frem i alle, er der skabt ikke blot fuld opmærksomhed men også forankring af budskaberne!.

Det får du med The Company Show

  • Et levende, entusiastisk, involverende og anderledes salgsmøde.
  • Vi researcher og besøger Jeres virksomhed inden showet, for at forstå virksomheden DNA.
  • Finder i fællesskab frem til de vigtigste budskaber, der i showet sættes i en kontekst, der vil skabe større forståelse.
  • Udarbejdelse af manuskript sker i tæt samarbejde mellem firma og vært.
  • En tryg og struktureret ramme for alle medarbejdere som skal på scenen.
  • Garanti for at det bliver Jeres og ikke et standard show.
  • Vært, musiker og produktion varetages naturligvis af professionelle fagfolk.
  • Budskaber serveres som en oplevelse, hvilket vil blive husket bedre end grafik og power point.

TEAMET

Mundelin_portræt

Vært: Anders Mundelin

Med en særlig situationsfornemmelse og fængende entusiasme sikrer Anders den gode stemning og røde tråd gennem dagen. Alle de vigtige bullets vil blive husket og leveret.
Den skarpe intuition og evnen til “at være på,” er blevet forfinet siden de unge år på den lokale radiostation, mens titlen som Danmarks bedste toastmaster, giver garanti for at showet vil rulle på professionel vis.
Derudover har han en bred erfaring fra arbejdsmarkedet, hvor han har prøvet kræfter som iværksætter, selvstændig, arbejdet med forretningsudvikling i det offentlige og private, samt haft chefstillinger på begge sider af bordet hos reklamebureauer og større danske virksomheder. Dermed får I ikke kun en showvært, men også en vært der kan bidrage med viden og erfaringer, samtidig med at der sørges for at alle involveres og budskaberne leveres.

Varmloese

Musiker: Jens Varmløse

Multi-instrumentalisten Jens Varmløse har i over 20 år spillet til og på alt. Fra små private fester til diverse festivaler og koncerter rundt i landet med mange forskellige kunstnere. Gennem årenes løb har han udviklet en stor erfaring, ikke kun på de forskellige instrumenter, men også til en sans for- og et overskud til at følge momentets udvikling i alle tænkelige situationer.
Som showets en-mands orkester vil han konstant på ligge på lur og springe med på de spontane momenter der måtte opstå fra vært og gæster.
Forvent det uventede, små finurligheder, store musikalske oplevelser og en lun tilbagelænet stemning under hele showet.

Bliv kontaktet