Kick-off - The Company Show

The Company Show

Kick-off, kæmpe møde, pep-talk i koncernen, kvartalsmøde? Gør det, så det aldrig glemmes!

Få en forrygende og effektiv samling. Tag fat herunder:

Tænk ud af boksen

Det konventionelle er ikke, hvad der bragte mennesket til månen, skabte en vaccine mod Covid-19 eller sendte brødrene Wright i luften.

I erkendelse af det og i erkendelse af, at der findes to slags mennesker: Dem, der elsker de såkaldte "Late Night Shows" og dem, der ikke vil indrømme det, skabte jeg et nyt koncept: The Company Show!

Fra generisk til unikt

Årsmøder, Kick-off arrangementer, salgsmøder og den slags - de er stort set altid kedelige. PowerPoint slides og tørre talere. Lad os nu bare indrømme, at det er sådan, det er.

Hvad sker der mentalt, når vi småkeder os? Vores tanker går lidt på langfart, og dermed hører vi ikke efter. Vi begejstres ikke - i udfordres ikke.

I bedste fald er de mest huskede elementer far sådan en dag eller aften, da Lise fra bogholderiet tabte kagen på gulvet - eller at frokosten faktisk var god. Men budskabet? Det er hurtigt glemt.

Efter selv at have deltaget i rigeligt af den slags, fik jeg ideen til The Company Show.

Hvad handler det om?

Inspirationen kommer helt ærligt fra de amerikanske "Late Night Shows", som i store træk er skåret over den samme model. Og det er så en model, der har gjort dem elskede og seværdige overalt på kloden.

Jeg tænkte: "Kan en god vært og det rette setup gøre en husmor fra Arkansas, der kan strikke hurtigt, interessant nok til at få en hel nation til at se og lytte med, må selv en gennemgang af et årsregnskab kunne gøres medrivende".

Det viste sig, at det kunne det!

En kæmpe succes

Nu har vi afviklet en række af dem, og med klædelig nordjysk underdrivelse: Det er gået helt fantastisk! Når tilhørerne er kommet sig over den første overraskelse over, at det normalt så kedelige årsmøde nu pludselig har en kapelmester (Ja, den er god nok!) og en vært, der bringer det bedste frem i alle, er der skabt ikke blot fuld opmærksomhed men også forankring af budskaberne!

Hvordan foregår The Company show?

Den oplagte vært, binder showet, indslag og samtaler sammen. En kapelmester, der sætter takten for den gode stemning. Et stemnings- og atmosfærefuldt studie – alt sammen indrammet af en levende produktion med præsentationer og live-kamera på storskærm. Vi garanterer, at alle vil gå derfra godt underholdt, en anderledes fællesoplevelse rigere og de vigtigste budskaber vil stå bukket i neon for alle.

Det får du med The Company Show

  • Et levende, entusiastisk, involverende og anderledes møde/arrangement.
  • Vi researcher og besøger jeres virksomhed inden showet, for at forstå virksomhedens DNA.
  • Finder i fællesskab frem til de vigtigste budskaber, der i showet sættes i en kontekst, der vil skabe større forståelse.
  • Udarbejdelse af manuskript sker i tæt samarbejde mellem firma og vært.
  • En tryg og struktureret ramme for alle medarbejdere som skal på scenen.
  • Garanti for at det bliver jeres og ikke et standard show.
  • Vært, musiker og produktion varetages naturligvis af professionelle fagfolk.
  • Budskaber serveres som en oplevelse, hvilket vil blive husket bedre end grafik og power point.

 

Skal vi se at komme i gang? Udfyld herunder: