Danmarks bedste vært

 

VÆRT

At være konferencier/vært er fundamentet i det meste jeg laver, blot i forskellige variationer.

Har du et arrangement, der skal udover scenekanten? Tag fat herunder:

"MAKE IT OR BREAK IT"

Det er værten, der afgør, om en dag, et event eller en fest bliver en succes. Sådan er det bare.

Den rigtige vært kan vende et regnfuldt udendørs arrangement til en herlig oplevelse for alle, skabe team-ånd og sikre en smidig afvikling, der samtidig indeholder en kirurgisk skarp kommunikation.

Om der er tale om Smuk Fest, Nordic Race eller noget helt andet: Jeg har været vært for dem, og jeg kan også skabe en vellykket oplevelse for dig.

DIT ARRANGEMENT - MIN OPGAVE

Jeg er ofte vært på både små og store events, og selvom det kan lyde som en floskel: Jeg tager dem alle lige alvorligt!

Uanset om der er tale om et meget stort arrangement med et lige så stort budget - eller et lille arrangement med et ditto budget, er satset for arrangørerne af arrangementet lige vigtigt.

Det har min dybe respekt, og da jeg samtidig har det sjovt med at skabe succeser, får du alt, hvad jeg kan give. Hver gang!

 

Konferencier eller ordstyrer

Når jeg står med mikrofonen, står jeg der som din ambassadør med en mission om at binde arrangementet sammen, skabe oplevelser og holde en tone og stil, der til fulde respekterer arrangøren og - ikke mindst - deltagerne.

Derfor er jeg nødt til at bore lidt i, hvem og hvad du eller din organisation er. Uden den research kan jeg ikke levere det, jeg er kendt for at levere.

Som konferencier arbejder jeg sammen med indlægsholdere og underholdere samt alle andre, der har et engagement i at sikre en perfekt afvikling.

Hvad er forskellen på en konferencier og en ordstyrer?

Som konferencier er min primære opgave at opbygge, skærpe og bevare deltagernes opmærksomhed på en på én gang underholdende og disciplineret måde. Der er primært tale om konferencer, shows, sportsarrangementer og firmafester.

Som ordstyrer er min opgave at styre slagets gang. Det kan betyde alt fra hyggelig "give ordet til" oversikre taletid til alle i en ophedet debat og endda dæmpe gemytterne lidt med afvæbnende humor, når det er nødvendigt.

Så er der alt det, rollen som vært, konferencier og ordstyrer også indeholder, men som ikke er beskrevet her. Lad os tale sammen om, hvad du har brug for til din opgave - og så finder vi sammen en løsning, der sikrer perfekt afvikling.

Start med at udfylde herunder - så har jeg bolden:

BLIV KONTAKTET